Salon Serenity

DR. GRANDEL

Dr. Grandel is een exclusief merk wat bij voorkeur altijd zijn grond- en werkstoffen uit de natuur gebruikt.

Dr. Grandel is dierproef vrij en dermatologisch getest en dus geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. Voor een effectieve werking is vooral het samenspel van het gebruik van de producten en regelmatige behandelingen van groot belang. Doordat de huid vaak word bloot gesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf zoals zonlicht en milieuvervuiling is een goede bescherming van de huid echt nodig.

Al vroeg geeft onze huid ons de eerste signalen van het ouder worden. Bijvoorbeeld door fijne oogrimpeltjes of door het feit dat de huid van hals en decollete veerkracht verliest. Gelukkig heeft onze huid het verbazingwekkende vermogen om te regenereren en u kunt dit vernieuwingsproces doelgericht te ondersteunen. De exact op elkaar afgestemde preperaten van het DR. GRANDEL  verzorgingssysteem kunnen daarbij van grote waarde zijn. Het is daarom van groot belang om de huid goed te beschermen gedurende de dag en te herstellen en voeden gedurdende de nacht om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.


Performance 3D
Vanaf 35 jarige leeftijd lijdt de huid aan verlies van veerkracht en verschijnen de eerste rimpeltjes. Mimiek en stress is hierbij een belangrijke factor.
Performance 3D zorgt met de nieuwste technologie multidimensioneel voor volledige effectiviteit tegen de tekenen des tijds.

  • Mimiekrimpeltjes worden door een werkstofcombinatie met skin relax pepiden op korte en lange termijn ontspannen en verzacht.
  • Hooggeconcentreerde hyaluronzuren kunnen de vochtdepots van de huid direct opvullen en vocht in de loop van de dag afgeven. Zo wint de huid veerkracht en rimpels worden duurzaam van binnenuit opgevuld.
  • De anti-stress werkstof ‘cell active VIP’ laat de huid er frisser, vitaler en jonger uit zien. Dit werkstof verzacht de tekenen van stress op de huid en ondersteunt de weefselstevigheid.

'Performance 3D face' en 'Performance 3D eye' zijn de nieuwe producten die vanaf April beschikbaar zijn.

Performance 3D Make-up


(*klik voor vergroting)


(*klik voor vergroting)